Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nytt inslag: Jag saknar!

March 21st, 2012 | Posted by Jess in Bloggbloggblogg

Idag har jag äran att presentera ett inslag här i bloggen som jag själv har kommit på. Ni bekanta och vänner var ju inte så himla hjälpsamma när jag bad om det eftersom alla bara tyckte jag skulle “fortsätta så som jag redan gör det”. Inspirerande det var då. (Förutom Angelica som ville ha fler bilder. Får se om jag kan göra henne i nöjdare i framtiden iallafall.)

Så. Jag saknar kommer att handla om stora grejer och små grejer. Det kommer att bli långa inlägg och korta inlägg. Det kommer att vara banala skitbagateller och livsviktiga hjärtekänslor. Nu kör vi.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *