Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nytt inslag: Go Australia!

March 25th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Emma, som är en av mina älskade klasskompisar från Malmö Högskola, föreslog att jag skulle köra något litet tema som en positiv motsats till “Jag saknar” och visa upp sånt som är bra i Australien, kanske till och med bättre än hur det ser ut i Sverige och Tyskland. (Mina två mesta hemland.) Det tyckte jag var en bra idé, alltså vill jag stolt presentera:

 

 

Go Australia! kommer alltså lyfta fram allt som är fint, gott, trevligt, härligt och positivt med landet härnere. Det kommer att bli kulturella höjdpunkter blandat med bagateller från en Flinders’ students vardag och den första kommer att komma upp senare idag. Så håll utkik! (CLIFFHANGER!)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *