Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nya tider i Sverige

September 6th, 2012 | Posted by Jess in Sverige.

 

Jag lever fortfarande.

Hemma i Sverige skiner solen och höstvindarna blåser. Jag har återförenats med mina fina klasskamrater, haft tjejsnack med Malena och Emelie på ett tåg till och från Göteborg samt flyttstädat en massa åt föräldrarna. Jag har även hunnit med att flytta in i en ny studentlägenhet här i Malmö och börjat skolan.

Förhoppningsvis kommer jag igång med bloggandet igen nu när säsongen är ny och jag inte längre kan ockupera mina armar med att krama Eric.

Jag lovar härmed bilder på nya lägenheten samt längre uppdateringar från mitt oh-så-intressanta liv. Tills dess,

Jessica

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *