Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nu tutar jag igång igen!

August 3rd, 2018 | Posted by Jess in Bloggbloggblogg

Här var det tyst som i graven. Och så sorgligt också, att det sista inlägget är ett taffligt reklaminlägg som jag inte ens skrivit själv, utan fått betalt för att publicera. Om någon nu skulle undra över det. Livet kom lite emellan helt enkelt, inte för att jag har mer att göra än någon annan, utan snarare för att jag prioriterade bort de små rapporteringarna som åkte in här. Nu har jag dock storslagna planer. Det ska bloggas en gång om dagen HELA ÅRET. Jodå, ni hörde rätt. Läste rätt. Med reservation för de gånger då jag tidsinställt ett inlägg och det inte publiceras på grund av teknikstrul. Då är det inte mitt fel. Men det kommer ju inte se snyggt ut i statistiken så jag ska försöka se till att det inte händer.

Sen sist då, vad har hänt? Ja, vi har varit i Sverige på semester. Två veckor med fint väder, bad i Sverigesjön (som Elsa kallar sjön nära mormor och morfar), utflykter till Ystad och Sjöbo Marknad. Plus att vi bara har hängt en massa såklart, med varandra, med vänner och släkt och hundar. Superhärligt. Även resan dit och hem, med bil, gick bra. Skriver mer om den en annan dag tänkte jag.

Solen skiner och det är över 35 grader varmt varje dag här nere i Bad Homburg, så vi försöker överleva det med vattenmelonslushies, fläktar och besök på friluftsbadet. Både Elsa och Ville, och jag med för den delen, älskar att bada så det är så kul att cykla dit, slänga sig i plurret och sen plaska bort några timmar när solen steker som värst. Synd bara att det är så svettigt att ta sig dit.. och alla grejer som måste med.. och allt folket.. Men det positiva väger över såklart!

Ville har fyllt 1 år också, den lille plutten. Sen en vecka tillbaks går han också, mer och mer och stadigare och stadigare för varje dag som går. Han är så nöjd när han kan bära med sig grejer och ta sig fram samtidigt. Genombrott, verkligen. Favoriten att kånka på är två flugsmällor…

I övrigt så går livet sin gilla gång. Vi bor där vi bor, fortfarande. Jag tror att husplaner har lagts på is igen, men vad vet jag egentligen. Imorgon är det lördag och då blir det nog en heldag på badet med Eric och lunch. Fast jag inte jobbar så längtar jag efter helgen då vi är två om allt här hemma. Och fyra som kan kramas och leka och busa tillsammans.

Vi säger så så länge, hörs imorgon!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *