Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nu motionerar jag visst..

March 5th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Imorse var Alicia och jag ute på en liten morgonpromenad. Den varade cirka 40 minuter och framfördes i maklig takt. Tanken är att vi ska lära oss springa (iallafall jogga) med hjälp av ett litet program som jag hittat på internet som steg för steg ökar på takten och intensiteten.

Det jobbigaste är ju som alltid att ta på sig träningskläderna och få ut röven genom dörren. När det väl är gjort är det väldigt skönt att röra på sig i den friska luften. Och när DET väl är gjort så är det ännu skönare att duscha och känna sig fit och nöjd resten av dagen.

Förhoppningsvis kan vi stötta varandra också när motivationen tryter för den ena.

Om inte annat så känner jag mig redan säkrare ute på promenad eftersom Alicia pluggar till läkare och säkerligen kan suga giftet ur blodet på mig om jag skulle bli anfallen av en orm. Bara en sådan sak!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *