Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Nedslagen och hejandes.

September 4th, 2013 | Posted by Jess in Tyskland.

Ja ni. Kära vänner. Livet fortsätter här borta. Idag har jag inte gjort mer än att sitta framför datorn, skriva email och jobbansökningar och tänka på min lilla lillasyster som har det lite knivigt just nu. Jag fick svar på en ansökan jag skickade för några veckor sen, om ett jobb som jag verkligen kände mig sugen på, de hade såklart valt att gå vidare med någon annan.

Kan säga att det tär litegrann på självförtroendet där här jobbletandet. Att inte veta, att inte ha kontroll. Jag vill ha ett jobb, men jag vill också kunna vara lite lite lite kräsen och kunna säga nej till sånt som inte känns rätt i magen. Iallafall ett tag till. Kanske kommer desperationen om några veckor skicka mig till McDonalds eller närmsta soptipp.

Vi får väl se.

Ikväll ska jag eventuellt fira Josefin som har skrivit megatenta på läkarprogrammet idag. Intensivt i kvadrat det där då tyskarna har regler som är mycket strängare än i Sverige, särskilt vad det gäller omtentor. Alltså smartast att klara tentan på första försöket vilket Josefin säkert gjorde för hon har pluggat som en galning och är superduktig.

Annars då? Inte mycket.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *