Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Mycket plugg och lite Pepsi

January 30th, 2013 | Posted by Jess in Friends. | Plugg.

Nu är vi igång. Det är (till min stora förvåning och glädje) hyfsat intressant att gå på seminarierna vi har nu. Vi pratar om teorier och åsikter som franska tänkare haft och vi lär oss att allting har bakomliggande syften. Det är djupt som tusan. Det är också väldigt väldigt krävande. Långa texter på avancerad engelska ska läsas inför varje seminarium. Vi ska svara på frågor och diskutera med våra gruppmedlemmar. Det tar tid och koncentration på högsta nivå. Slutar man lyssna i tio sekunder när läraren pratar så är man lost, borta, förlorad.

Nu ska vi dessutom skriva ett paper, en liten uppsats, som vi har en vecka på oss att producera. Det är möjligt att få till det, det ska bara göras. Suck. Jag klarar det. Så länge jag har koll på allt och känner att jag hinner med så är det okej, när jag inte har kontroll blir jag direkt svettig och knäsvag. På ett dåligt sätt.

Igår fick jag ändå tänka på annat på kvällen när jag träffade Ulrika och Malin, och senare också Emma, på en pub här i närheten för att göra pubquiz och umgås. Jag inledde med en Ramlösa och festade sen till det med en Pepsi Max. De är ju såå goda! Det var skönt iallafall att få använda hjärnan till annat än avancerade teorier om mänskligheten och sen avslutade vi med att gå till McDonalds och handla cheeseburgare till Ulrika och till Coop för att handla frukost till Malin. Sen fick jag bestämma och då gick vi hem så att jag kunde skypa med Eric.

Fint så. Jag andas djupt och kämpar vidare.

igar

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *