Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Muskelbaksmälla och måndagsmys

October 28th, 2013 | Posted by Jess in Annat.

Eric ser när jag sitter och skriver det förra blogginlägget.
Eric: Det är ett ganska långt inlägg.
Jag: Ja, men så var det ju en lång dag igår också.
Eric: Jo, jag vet! Det är därför jag är så trött!

You and me both Eric, you and me both. Jag är också trött. Fast mest har jag träningsvärk. I hela kroppen. I varenda benmuskel som finns, i fötterna, i magen, i vissa delar av ryggen och i en axel. Men samtidigt mår jag bra. För det var verkligen skitkul igår och jag är så jädra stolt över mig själv och vad den här, föredetta överviktiga, kroppen klarar. Nu ska jag ta tag i springandet igen och bli snabbare och bättre.

Eric jobbar hemifrån idag som tur är, så han får vila upp sig, stackarn. Jag har varit på jobbintervju inne i stan, en mycket trevlig kvinna på en jobbförmedling som förbarmade sig över mig. Lät inte som att hon kunde hjälpa till så mycket och dessutom var lönen jag önskade heeeelt för hög. Men iallafall. Jakten går vidare.

Ikväll ska vi laga tacosallad, kanske se ett avsnitt av American Horror Story och så ska vi börja använda vår hemdekorerade dörrmatta också. Inte illa va?! Den får ni se en bild på imorgon.

Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *