Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Hon går innanför skinnet.

April 16th, 2012 | Posted by Jess in WOW!

Jag har ingen musiksmak. Eller ja, jag vet ju vad jag gillar och jag har typ 800 låtar på min iPhone som jag tycker om och sjunger med i för glatta livet. Men jag har liksom ingen genre sådär, eller en typ av artister som jag gillar. Och de som finns på min iPod är väldigt random och de är inte coola och de är inget som andra barn i min ålder lyssnar på. Men jag gillar ju det.

Nu har jag dock ett bestämt namn på min lista. Har gillat henne ett tag, men nu har jag spanat in i princip allt som finns på YouTube med henne och kan inte sluta. En artist vars musik ger mig gåshud, där jag verkligen älskar varenda låt, varenda takt, varenda ton.

Hon heter Adele. Hon är vacker som en dag och hon sjunger med känsla, kraft och kärlek. Oj vad jag är kär i henne! Det får bli åtskilliga iTunes-köp här alltså.

En av mina favoriter, trots att det är en cover.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *