Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Music in The Village

May 23rd, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Klockan är 22.12 och jag kom för några timmar sen hem från ett event i Community Centret. Idag var det Music Night, Musikkväll och vi fick höra en massa talanger och några som gillade att uppträda. Om ni förstår vad jag så diskret och vänligt som möjligt försöker säga där.

Det bjuds ofta på mat när de ordnar sådana här grejer och ikväll var inget undantag. Allt var dock friterat eller inbakat i deg så jag struntade i maten och käkade lite ost och cremé fraiche när vi kom hem istället.

Min vän Marleen från Holland sjöng ikväll, hon var grym. Jag har bara hört henne smånynna för sig själv under lektionstid tidigare, men på scenen tillsammans med sin housemate hippien Cindy körde hon fullt ut och sjöng så väggarna vibrerade. Min andra vän Antonio som är en supersmart kille från Hong Kong sjöng också. Helt själv, helt acapella och med en riktigt varm gospelröst. Också jättefint!

Det var en trevlig kväll helt enkelt, jag gillar ju musik och sång och sådana som kan sjunga bra nog för att ha publik. Jag är bara så dålig på att ha en musiksmak och även på att lyssna på musik. Adeles skiva hör jag dock dagligen. Minst två gånger. Minst.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *