Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Morgonregn och motivationsproblem

May 24th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Klockan är 10.13. Regnet öser ner utanför och jag sitter nytränad och oduschad framför datorn. Det är svårt att hitta motivationen att ta sig upp till skolan bara för en tvåtimmars föreläsning som inte ger mig någonting eftersom vår professor mest rabblar årtal och pekar på förhistoriska kartor. Men jag är ju en duktig student. Och jag har ju bara den här lektionen också sen håller jag helg. (Nästan, vi ska ha extrainsatt grupparbete imorgon.) Och jag tycker det känns bäst i magen och för samvetet om jag iallafall visar upp en front av intresse, inte kan det skada liksom. Och jag gillar ju Professor Fitzgerald.

Dessutom är jag scout som inte är rädd för vatten och har en väldigt bra regnjacka. In duschen då alltså!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *