Om livet, plugg, distanskärlek, LCHF och annat krafs.
Header

Mitt lilla hjärta

May 2nd, 2012 | Posted by Jess in Friends. | Kärlek.

Fick ett sug efter Grace häromdagen och hittade den här fina bilden i mappen i min telefon som heter Grace. Den innehåller 723 bilder, nej jag överdriver inte. Lilla Grace var 7 månader när jag började jobba som nanny åt henne i Tyskland 2009 och nu är hon en stor tjej som jag fortfarande träffar så ofta jag kan.

Här har vi fikat med Angelica och Maria i Frankfurt. Good times!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>