Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Mina nya shorts

April 6th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Jag skickade den här bilden till Eric och skrev att jag tyckte det kändes skitbra att kunna knäppa de här shortsen igen, eftersom de varit för små en tid. Han kontrade med att berömma min slampstämpel som han kallade den, tatueringen i svanken slash ovanför röven.

Seriöst alltså, vad tänker människor som går utanför dörren såhär? Jag har inget problem med hennes kropp som så, men hon kunde ju tagit på sig nåt mindre illasittande klädesplagg tycker man? Dessutom misstänker jag att hon är på McDonalds, bara det ger ju bensin till elden, eller vad det nu är man säger.

 

 

Bilden hittade jag hos Egoina.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *