Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Mina födelsedagspresenter 2012

March 4th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

En tradition i mina olika bloggar genom tiderna, resedagboken som jag hade i USA och privata, handskrivna dagböcker före det, är att redovisa vad jag fått i födelsedagspresent. Detta är inte till för att skryta. Det är till för att berätta för mig själv om två år och för intresserade människor hemma och i världen. Så. Försvarstal över.

Igår var min första present en post-it på dörren från Lindsey som det stod Happy Birthday på. Ja, den räknas också eftersom jag blev så glad att någon tänkte på mig innan jag vaknade ens.

Min andra present var tre cupcakes från Lindsey som var till för att Mariko, Alicia och jag skulle ha lite att snaska på. Lindsey har nämligen hängt med sin pojkvän från Sydney hela helgen så hon var inte här. (Tyvärr var inte cupcaken LCHF så jag luktade lite på den och tog ett foto och gav den sen till Alicia.)

Min tredje present var en generöst tillskott i studentkassan som sattes in på mitt svenska konto från mamma och pappa. Perfekt! Tack!

Min fjärde present var en bit banana bread, banankaka, från Julia som hon hade pysslat ihop siffrorna 26 på. Har inte ätit det än, får se om jag gör det.. Vill inte vara otrevlig, men troligtvis inte.

Min femte present var en liten koala som håller i en australisk flagga. I öronen hade han ett par örhänge (som jag ska använda i fortsättningen, inte koalan) gjorde av snäckpärlemor eller vad det nu kan kallas. De fick jag av Ariane, FAST jag hade sagt att jag INTE ville ha present. Väldigt snällt av henne.

Sist men inte minst så fick jag sms till mitt australiska nummer, typ 60 Facebookhälsningar, några grattiskommentarer till bloggen och en massa email. Känns väldigt fint att veta att så många människor tänker på mig fast jag är väldigt långt borta. TACK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orkar inte fiffla så att bilderna ligger snyggt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *