Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Min uppsats är död.

May 8th, 2013 | Posted by Jess in Plugg.

Idag kl. 13.15 tysk tid går mitt första möte med min handledare av stapeln. Via Skype. I förberedelse för detta möte har han läst min uppsats, kommenterat på den samt svarat på frågor jag mailat. Imorse fick jag tillbaks uppsatsen med kommentarer som jag nu har läst. Den senaste timmen har jag även storgråtit utan uppehåll. Det visade sig att min uppsats är skit. Det finns ingenting på de 45 sidor jag redan skrivit som går att använda. Jag har inget argument, ingen diskussion, ingen analys och inget kött på benen att hävda det jag hävdar. Hela uppsatsen är en enda stor hög med skit. För att uttrycka det milt. Ni kanske tror att jag överdriver, men ni ska se kommentarerna som han har lagt till. Minst tio på varje sida och emailet började med “ta det inte personligt även om jag låter hård”. Jag tar naturligtvis allting personligt eftersom jag är sån och det här är min kandidatuppsats som jag redan har megaångest över. Och jag hatar hela situationen, hur lärarna inte haft tid för oss och hur jag förväntas göra en litteraturanalys som vi typ aldrig gjort innan. Kl. 13.15 lär det väl visa sig om det överhuvudtaget går att rädda det här vraket (och då menar jag uppsatsen, inte mig, jag är bortom all räddning). Säger handledaren att min uppsats inte går att skriva och få godkänd så vet jag inte vad jag gör. Säger han att den går att rädda vet jag inte heller vad jag gör. För jag vet inte hur jag ska kunna rädda den. Fy farao vad jag ballar ur i detta ögonblick alltså. Panikångestattack superdelux som troligtvis snart följs av migränanfall plusplus. Stressen. Jag orkar inte.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *