Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Min sämsta uppsats någonsin.

June 3rd, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Plugg. | Skit.

Alltså. Nu har jag spenderat typ tre timmar med att i rasande takt skriva ner en massa värdelösa meningar på fin engelska som handlar om hur kalla kriget påverkade kolonier och nya stater i världen. Jag vet ingenting om detta ämne och jag SKÄMS över den skräpiga uppsats som jag fått ihop.

Men. Jag känner även mig själv ganska bra och jag vet att de 2300 orden som finns i det där Word-dokumentet kommer snart få en titel och en källförteckning och sen lämnar jag in uppsatsen. För det är ingen hemlighet att jag inte är en student med djupgående kunskap inom internationella relationer.

Förra uppsatsen som var större än den här fick jag nästhögsta betyget för, trots att den också var skit och bestod till i princip lika stor del av babbel och omskrivningar som den här. Nej, det är inte sant. Den här är värre. Den här är bara parafraserad från texter och journalartiklar och wikipedia (med källor!) och den är så pinsam att jag inte ens vill läsa igenom den en enda gång till och leta stavfel. Jag skäms. Jag skäms för att den här uppsatsen liknar amatör och jag vill egentligen vara smartare, men jag orkar inte och framförallt så kan jag inte.

Alltså. Den får vara såhär. Också hoppas jag att John The Great visar barmhärtighet den här gången också. Jag behöver inte det nästhögsta betyget. Jag vill bara bli godkänd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *