Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Mer om mina benhinnor.

March 24th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Har nu suttit i en timme och läst på om benhinneinflammation och folks åsikter och erfarenheter om det. Vissa säger att vila, akupunktur, smärtstillande, massage, stretching och mer vila är det enda som hjälper, medan andra hävdar att man ska springa sig igenom smärtan så går det över av sig själv efter ett tag.

Jag vill väldigt, väldigt, väldigt gärna bli en sån som är ute och joggar hela tiden. Det är en praktisk och effektiv motionsform och jag ser det också som något av ett mål för mig själv: Jag vill vara i så bra fysisk form att jag kan springa ett tag utan att dö. Och jag känner mig för en gångs skull psykiskt motiverad att göra detta! Och då ska kroppen tvunget ställa till det! Men. Naturligtvis tänker jag inte sabba min kropp. Jag hoppas att LCHF ger mig resultat på vågen även utan löprundor. För det är liksom för komplicerat och för dyrt och för tidskrävande känner jag att börja krångla med sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och ortopedister här borta i Australien. Jag ska försöka stärka foten genom olika övningar också ska jag stretcha för att mjuka upp och bli böjligare. Sen blir det så att jag testar ett mini- springpass på måndag. OM det gör svinont och känns som det gör mer skada än nytta så skiter jag i det tills jag är hemma i Sverige igen. Jag får väl bli en grym powerwalkare istället.

Punkt.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *