Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Mellansnack och övrigt ointressant

November 1st, 2013 | Posted by Jess in Annat.

Dagens blogginlägg är alltså levererat till er från en liten stuga någonstans på landet i Skåne, Sverige. Jag kom hit sent igår kväll, tack vare SAS lyckades jag hinna med en tidigare buss än först planerat och var framme runt 23.50. Pappsen hämtade mig och vi körde hem och sov. Sen dess har jag hunnit med att bli väckt kl. 6.10 för att köra mamma till jobbet så att jag skulle ha hennes bil hemma ifall de ringer från Folktandvården och har tid att ta en titt på mina tänder. Snart ska jag köra och hämta mamsen igen så det blir nog inget med tandläkaren.

Till frukost åt jag mammas hemmabakade knäckebröd med tjocka lager Bregott och Kvibille gräddädel, även känd som världens godaste blåmögelost. Avslutade fredagsfrukosten med en kopp tjock, fet rysk yoghurt med lite äpple och kanel i. Yum.

Så. Nu vet ni det. Det finns i övrigt inte mycket att berätta, jag önskar som vanligt att jag hade ett jobb som jag kan jobba undan, det är känslan jag får när jag inte har något att göra. Mitt artikelskrivningsjobb åt Lars ligger också på is nu precis, medan jag väntar på further instructions. Och översättningsjobben har jag inte kunnat skicka faktura till eftersom jag väntar på mitt tyska skattenummer. Men ja. Det kommer väl.

När mamma är hämtad gissar jag att vi ger oss ut i skogen på promenad och prat. Hunden, Atlas, har hetsat omkring hela morgonen och väntat på detta så han blir väl glad då iallafall. Och sen sticker jag och hänger med Emelie och Malena ikväll. Det blir nog bra det här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *