Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Måndagen den 23 april 2012

April 23rd, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Idag började alltså skolan igen. Det var sådär kul. Min lärare i turismkursen är väldigt läskig, han försöker lura oss att han är snäll och sen bara hugger han till och skräms och pratar sakta och aggressivt lite då och då. Jag vet inte om någon annan har upptäckt hans schizofreni för jag har inte direkt nån att prata med i den kursen. Och nu ska vi göra grupparbete också. Djävulens gåva till mänskligheten. Vi, i min grupp som jag snodde till mig framför ögonen på en annan vänlös tjej, ska prata om hur olika typer av medier framställer Amsterdam. Ja. Fråga inte.

Sen har jag hittat en jättebra YouTube-länk där man kan lyssna på hela album, så nu har jag lyssnat på Adele’s “21” typ fem gånger. Asbra. (Jag har ju fortfarande inte skaffat Spotify och vägrar ladda ner en massa olaglig musik.) Ska köpa alla hennes album sen nån dag då jag har pengar över.

Borde ha gjort läxor, men det blev inte så. På onsdag får jag ta tag i mig själv gissar jag. Vi är ledig då på grund av den australiska helgdagen Anzac Day, berättar mer om den då tänkte jag. Nu ska jag snart hänga med mina lägenhetsvänner i vardagsrummet, äta kyckling med soltorkade tomater och broccoli och känna mig stolt att jag motionerade imorse så att jag slipper göra det nu.

En sak till bara, hösten kom idag. Tror jag. Den kanske bara hälsade på tillfälligt, men det var iallafall storm igårkväll och under natten och vått och kallt hela dagen. När jag säger kallt menar jag typ 14 grader.

Och, just det, Grattis på St Georgsdagen till alla mina scoutvänner! Tre fingrar mot pannan!

Vi hörs! Hej!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *