Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 8: Instagramkonton jag älskar

December 8th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

… som ser perfekta ut. Så lyder rubriken i sin helhet. Men jag följer ju väldigt få konton som ser perfekta ut.

Därför kan jag tipsa om de här tre härliga människorna:

kaosyoga_lettering

När jag skulle skriva adresser och placeringskort till bröllopet så började jag intressera mig för kalligrafi. Köpte böcker och några pennor och har väl fått till en del som ser okej ut. Men alltså, jämför man med de som har talang så ser mina kråkor ut som en femårings. Lise som driver det här kontot är SÅ. GRYMT. BRA. på att handtexta. Hon gör en massa olika stilar och typsnitt, har roliga citat och jättefina layouter på sina verk. Så inspirerande.

annicadahlqvist

Är en tjej som jag halvkänner hemifrån Skåne, hennes moster är syster till en av mina föräldrars bästa vänner. (Puh!) Så vi har lekt lite på några fester när vi var små. Nu är hon dock DIY-drottning, fotograf och förebilds-mamma. Hon bor med sina barn och sambo i ett jättefint, egenbyggt hus och lägger upp en massa fina bilder från sin vardag.

fruvintage

Alltså, så fina gamla saker den här människan lyckas ta foto på. Väldigt snyggt och inspirerande, även om jag själv är dålig på att shoppa secondhand på det här sättet.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *