Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 7: En ofiltrerad bild

December 7th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Såhär ser min vy ut från soffan just nu. Varje kväll innan jag ammar Ville till sömns på soffan så kör jag ett race genom hall, kök och vardagsrum. Alla leksaker slänger jag bakom soffan. All disk trycker jag in i diskmaskinen. Alla kuddar lägger jag tillbaks och alla stolar rättar jag till. Sen ser här fint och ordentligt ut igen. Men så fort Elsa har varit vaken i mer än fem minuter ser det ut som ett bombnedslag igen. Hon drar fram allt från bakom soffan, slänger ner kuddarna på golvet och om jag har riktig tur, river hon sönder ett papper eller två för att göra godis/medicin/gurkbitar till sina dockor. Istället för att jag ska plocka hela dagen, allt eftersom hon plockar fram, så tar jag allt på kvällen. Ett system som funkar, men som också resulterar i att vardagsrummet ser ut så här hela dagen.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *