Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 6: En hörna i hemmet jag aldrig visat

December 6th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Det är ju ganska lätt för mig som aldrig lägger upp bilder, att hitta en hörna ni inte sett tidigare. Men det kändes mysigt att just idag visa upp vår matplats i köket. En matplats där det just idag pysslades pepparkakshus för fulla muggar.

Först och främst är det väldigt lyxigt att ha ett köksbord. Det hade vi i Frankfurt också, men det var så litet att det inte fick plats mer än tre personer där samtidigt. Max. Nu kan vi äta i köket! Och slipper bära in allt i vardagsrummet, det är skönt. Lampan hänger lite fel för bordet stod inne vid väggen innan. Själva bordet har stod här när vi flyttade in och det har jag knäckt två ben på. Plastmattan är nämligen så gammal att den sög tag i benen när jag skulle flytta på bordet. Eh. Ja.

Stokkestolarna har barnen fått i present, älskar dem. Tavlorna blev så fina där. Ramarna stod i lägenheten redan och printen har jag köpt på Etsy. Shit, känner mig som en hel inredningsbloggare!

Vad mer? Här sitter vi och lever. Kämpar på. Älskar.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *