Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 24: Vad julen betyder för mig

December 24th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Mys, mest. Nu för tiden betyder det också en chans att se någon bli riktigt förtrollad av julens färger, lukter och smaker. Allt som är tradition har blivit så mycket viktigare sen barnen kom in i bilden. Julen betyder att en umgås med sin familj, på gott och på ont. Jag tror faktiskt också, att jag brukar kunna reflektera och tänka efter lite under julen också. På de som inte har de lika bra, på Gud och Jesus såklart och på hur mitt år har varit. Och hur jag har varit som människa. Julen griper liksom tag i mig litegrann ändå, mellan skinkgriljering, mellandagsrea och väder-gnäll.

Julen är speciell helt enkelt.

Nu avslutar jag Johanna Kajsons julkalender och tackar för uppmärksamheten. God jul allihop, ta hand om er!

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *