Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 21: Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

December 21st, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Hälsa! Nu är de första skälvande månaderna med bebis förbi. Vi sover för det mesta några timmar i sträck på natten och jag är redo att ta mig an min kropp. Jag måste gå ner i vikt. Jag har gjort det förr och vet att det finns olika metoder som funkar. Det kommer att gå igen. Om jag bara slutar med godis. Älskar godis.

Målet är att springa ett millopp med Izabella till hösten. Det orkar inte den kroppen jag har nu. Så jag gör som alla andra och satsar på träning, hälsa, moderation och balanserat matintag i början av året. 2018 här kommer jag.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *