Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 15: En bild som symboliserar kärlek för mig

December 15th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Alla bilder där Eric, Elsa eller Ville är med ÄR kärlek för mig. Nästan dagligen slår det mig hur sjukt det är att jag är gift och har två barn. Och dagligen försöker jag göra deras liv så bra som möjligt. När man är förälder måste man orka. Orka kämpa på. Vi går till gympan, fast jag bara sovit fyra timmar och helst vill ligga på soffan. Elsa får byta blöja på sin docka 115 gånger varje dag, fast det innebär att jag måste ta av och på dockpyjamasen lika många gånger. Ville får sova i min famn varje kväll, fast jag har ont i ryggen och helst skulle vilja gå och pyssla något. När Eric lämnar en tom gratängform i ugnen efter att han ätit middag säger jag ingenting, trots att det inte är det smartaste en kan göra.

Det är kanske det som är kärlek? Allt man gör för att andra ska må bra? Att sätta dem man älskar före sig själv? Så otroligt glad och tacksam för att jag har det här gänget.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *