Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 13: Min hemliga dröm

December 13th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Herregud. Tror inte att jag har nåt superstort som jag går och drömmer om så där. Inte som inte alla min närmsta redan vet om iallafall. Jag skulle ju vilja bo i USA en stund till. Jag var aupair utanför New York 2005-2006, hos en helt underbar familj som jag fortfarande har kontakt med och älskar. Och har hälsat på massa gånger sen jag flyttade därifrån. Och jag trivdes så jäkla bra den delen av världen. Särskilt NYC är en helt fantastisk stad, så mycket liv och olika människor som tror på livet. En känsla som bara måste upplevas. Det är också den enda staden jag varit i som jag åker tillbaks till hela tiden. Lite för att hälsa på extrafamiljen också såklart. Jag är ju gift med en amerikan också, så visst hade det kanske gått att ordna med visum och liknande. Men vad ska vi göra där borta? Och hur schysst är det mot barnen? Och har vi råd överhuvudtaget att bo i ett land där det sociala skyddsnätet i princip inte finns? Tveksamt. Så vi avvaktar och jag drömmer och så får vi se.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *