Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lucka 10: När jag ”tappade” det senast…

December 10th, 2017 | Posted by Jess in Annat.

Amen typ i… torsdags bröt jag ihop och grät en skvätt inför mina barn. Ville är inne i en riktigt lång åskmolnsperiod, sover dåligt och är bara glad när han får hänga på en axel. Elsa är världens bästa, hjälper till, är duktig på att leka själv och har så mycket tålamod med Ville. Men hon är fortfarande bara snart tre år och hon har också sina vredesutbrott. Som alltid följs av ett framhulkat “mamma krama mig”. Lille tjejen. Så stor och så liten på samma gång.

Så ja, vi hade en dag med mycket axel-kånkande, många utbrott, många skrikattacker och många “mamma krama mig”. Och däremellan försöker jag julpyssla, tvätta, plocka undan, laga mat. Ta samtidigt bort sammanhängande, djup sömn (inget särskrivningsmisstag) så får ni en människa som ibland har nerverna på utsidan. Så jag tappade det. Grät. Suckade. Kastade lite kläder onödigt hårt i tvättkorgen och brände ett gäng broccoliröschen, vad heter det på svenska, broccoli… buskar?

Kramade Elsa. Bet ihop. Och fortsatte göra allt som måste göras i en familj. Med unge på axeln.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *