Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lördagsutflykt!

March 24th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Idag var Alicia, Lindsey, Mariko och jag på utflykt i Adelaide. Eller ja, för de andra tre var det väl knappast någon utflykt, men jag tyckte det var trevligt att komma in till stan en vända. Att bo på skolans område frestar på ibland, det känns liksom aldrig som att man är ledig och får lov att göra nåt som inte har med skolan att göra.

Lindsey körde oss in och sen strosade vi omkring i lite olika affärer längs Adelaides stora shoppinggata Rundle Mall. Vi var bland annat inne i den berömda chokladaffären Haigh’s som kommer från South Australia. Tjejerna handlade med sig lite fina praliner medan jag bara tittade.Affären låg inne i en gammal teaterbyggnad som byggts om till inomhus-shoppingstråk. Väldigt mysigt med en massa gammeldags affärer och caféer.

Vi såg också en modevisning mitt på gatan, det var nåt event som pågick under helgen. Lindsey trodde att jag dregglade över killarna, men hon kan ju inte veta att Eric är mycket hetare än ett par J.Crew-modeller!

Sen käkade vi lunch, berättar mer om den sen och sen körde vi hem igen efter att alla hade delat på parkeringen. Det kostade 30 kronor i timmen att parkera hos ett av varuhusen!

 

Grabbarna står och väntar på sin entré.

Modellerna visar sina looks och tuperade hår.

Teatergatan.

Alicia och Mariko fönstershoppar leksaker.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *