Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lördagsmys med Harry

March 18th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Riktigt god lyxig middag blev det igår kväll. Chili- och vitlöksmarinerade räkor med paprika och hemmagjord aioli. Efteråt luktade jag så mycket vitlök ur munnen att jag själv led av det.

Vi tittade på Harry Potter och pratade om livet tills klockan blev sen, jag och Alicia. Ibland är det skönt att prata med människor som inte vet hela ens livshistoria redan. Jag har dessutom kommit fram till vi är ganska lika hon och jag, fast vi båda har gjort saker som den andra inte har gjort.. Hehe.

Det kan nog bli bra i fyra månader till, det här kollektivet.

Jag inser att jag suger på att ta inspirerande bilder på mat. Tallriken är ju iallafall fin!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *