Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lördag i Glenelg

April 14th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Plugg. | Resa.

Startade dagen med en utflykt till strandstaden Glenelg som ligger typ… en kvart härifrån kanske…? Nä. Tjugo minuter får vi nog säga. Jag hade aldrig varit där innan och tydligen ska man ha varit det så vi stack dit med Lindsay som chaufför imorse.

Först hann jag säga godnatt till världens finaste pojkvän också.

Ja. Väl på plats parkerade vi och hittade en liten restaurang slash café som vi slog oss ner på för att äta frukost. Det var gott och nyttigt. I mitt fall iallafall. Sen krävde jag att vi gick och tittade på havet så då blev det så. Jätteskönt väder är det nu. Solen skiner och det är varmt, men inte så varmt att man dör så fort man går ut. Runt 26-27 grader kanske och med en skön bris på det. Härligt.

Efter att jag hade fått se havet körde vi och handlade mat. Det gjorde jag ju igår också så för min del blev det bara en flaska bubbelvatten och en bit ost. Dessutom lämnade jag tillbaks supersulorna som skulle rädda mina benhinnor, mest för att det kändes lika bra utan och de kostade 350 spänn. Fick pengarna tillbaks.

Väl hemma igen satte jag igång med veckans andra uppsats som nu, för typ fem minuter sen, blev KLAR. Så skönt. Imorgon ska jag småfixa till de båda uppsatserna, men troligtvis inget som kräver mer än några timmars jobb.

Nu ska jag snart äta god lördagsmiddag: Halloumi eller ceasarsallad. Vi hörs!

 

Mina housemates fr v. Alicia, Mariko och Lindsay

De coola kidsen i Glenelg hängde här och kastade sig i vattnet med jeans på emellanåt.

Kolla upp din fisk!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *