Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Loppisfyndad lära-gå-vagn

February 13th, 2016 | Posted by Jess in Tyskland. | Ungen

Elsa och jag har gått och blivit sjuka. Hon är snorig och täppt i näsan och jag har ont i halsen. Dagens hyfsat korta promenad till en barnloppmarknad med hjultema, där vi handlade en sak till Elsa – mer info kommer snart, och sen snabbt till affären för moussaka-ingredienser, var väldigt jobbig.

Under dagen kände jag mig ändå lite piggare och Eric underhöll Elsa så att jag kunde maila DJs och cateringfirmor. Men nu när kvällningen kommit och jag sjungit lite för megaledsen liten tjej som nog drömt nåt obehagligt, så börjar det klia och värka igen.

På barnloppmarknaden med hjultema, dvs de sålde bara grejer som är hjulrelaterade (cyklar, barnvagnar, rullskridskor, osv), hittade vi en lära-gå-vagn till Elsa! Den kostar ungefär 70 euro som ny och vi betalade 19! KAP. Den är dessutom i trä och lagom snabb för en som behöver lite extra tid på sig att flytta fötterna. På framsidan har den färgglada finmotoriksövningar och på baksidan en liten hylla där man kan lägga tunga grejer så att den kör ännu långsammare, eller så kan man lägga Anton där så att han också får se vardagsrummet i 0,05 km i timmen.

  
Dagen kan alltså sammanfattas på följande vis: Förkyld unge blev lite gladare av lära-gå-vagn och mamma med halsont blev glad av ekonomiskt kap och glad unge.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *