Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lägesrapport v. 9

April 16th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Filosoferande.

Praktiken som ju var ett av kontraktskraven från stipendieprogrammet är alltså avklarat nu. Det var tyvärr väldigt mycket slöseri med tid, men samtidigt intressanta stunder här och var och jag uppskattar också att umgås med vuxna människor ibland, inte bara studenter. Imorgon ska jag på läkarbesök uppe på skolan. Han skulle egentligen få kolla på mina skenben, men eftersom de mår bra nu så har jag lovat Alicia att be honom testa mitt kolesterol samt att jag själv vill ha svar på hur min sköldkörtelnivå ligger.

Efter det ska jag lämna in två uppsatser som jag ju skrev klart igår. Ska bli skönt att bli av med skiten helt enkelt. Väl hemma måste jag tvätta en omgång kläder eller två, samt skriva poesi. Det är det sista momentet av denna veckans plugg och imorgon måste det bli klart. (Osäker på hur bra det är att skriva djupa dikter på en eftermiddag så där bara, men det kan inte hjälpas. Jag har ju inte haft inspiration innan!)

På onsdag blir det (förhoppningsvis) mest till att slöa. Jag ska beställa en taxi, jag ska packa, jag ska gympa, jag ska planera litegrann. För tidigt på torsdagmorgon drar den här skåningen till Melbourne på weekend. Helt ensam! Ska bli så skönt. Dels semester, dels ensamheten. På lördag är Alicia också där så då ska vi hänga i hennes stad, äta god mat och spatsera.

Helgen kommer alltså att bli bra och jag mår också bra.

Tiden går mina vänner, tiden går. Jag räknar dagarna, det sticker jag inte under stolen med, men tiden går ändå. Varje dag tänker jag på hur tacksam och glad jag är som har fått den här chansen. Och varje dag tänker jag på ögonblicket då jag får krama Eric igen om 79 dagar. That’s right folks, we’re into the 70s!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *