Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lite LCHF och lite tv

February 23rd, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Mat.

Efteråt åt jag cevapicci, yoghurtsås med salt och peppar och sallad med fetaost till lunch och sen ägnades eftermiddagen åt surfande, läsande och kanske en (eller två) liten, liten tupplur. Jag har fortfarande jetlagskänningar. De slår mig i ansiktet klockan fem på morgonen, då vill jag inte sova längre, och mellan klockan 16 och 20 på kvällen, då vill jag bara sova hela tiden, ögonen är grusiga och kroppen känns tung. Men det är bara att kämpa emot och egentligen inte så farligt. Dessutom antar jag att det försvinner snart så. På kvällen lagade jag lite omelett till middag och tittade på Australiens Biggest Loser med Mariko innan Eric smsade och frågade om vi skulle skypa eftersom han var vaken och utsövd igen. När jag hade sagt hejdå till my man så var tv-rummet tomt och jag hade köpt mer internet, så då tittade jag på andra avsnittet av Trettio grader i februari. Gillar det mycket faktiskt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *