Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lite babbel sådär som det brukar bli när jag liksom inte har något uttänkt tema för blogginlägget utan bara skriver det som finns innanför pannbenet precis då i en salig blandning av tankar och information.

May 24th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Jag överlevde såklart morgonens promenad i regnet och jag överlevde också föreläsningen. Det var den sista i detta ämnet, nästa vecka ska de bara prata om tentan och den ska vi inte skriva så då behöver vi ju inte gå. Skönt. Det börjar verkligen dra ihop sig nu.

Igår satt Mariko, Lindsey och jag och planerade in lite roligheter som vi måste se till att ha tid för innan jag åker hem. Det blir bland annat high tea, biomiddag och avskedsfest tillsammans med resten av The Village.

Ännu en gång känner jag att jag måste påpeka hur snabbt tiden går trots att jag räknar ner varenda dag och längtar mer och mer efter en riktig kram från Eric. Vi har två veckor kvar i skolan, sen åker jag till Sydney några dagar och sen är det två helger kvar efter det.

Nu ikväll ska jag mest äta fisk till middag, titta upp mitt internet på diverse serier och kanske städa litegrann om jag känner för det. Vi hörs sen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *