Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Linnéas Challenge dag 7

February 13th, 2012 | Posted by Jess in Uncategorized

Vill först börja med att påpeka att bara för att jag inte skrivit om utmaningen på ett par dagar, betyder det inte att jag inte har gjort det jag skulle. Imorse var det alltså 26 burpees, 26 sit-ups och 26 russian twists som skulle utföras. Och ja, vad ska man säga? Roligt är det ju inte, utan riktigt jäkla tungt när man håller på och jag blir så andfådd att jag blir rädd för mitt eget flåsande. Men sen, när det väl är klart, så visar det ju sig varje gång att det bara gått typ fem minuter, sen glömmer jag bums hur jobbigt det var. Sen är det inte heller så att det blir lättare, vet inte om det någonsin kommer att bli enklare i och med att vi ökar på varje dag, ju fler man har lagt bakom sig så att säga. Å andra sidan så är det väl till att förvänta sig lite väl mycket om jag hoppas på en förändringen i konditionen redan efter 7 dagar.. Suck, det är ju det som är problemet med mig och träning; jag vill ha resultat DIREKT. Och det får man inte.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *