Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Linnéas Challenge dag 3

February 9th, 2012 | Posted by Jess in Jobb.

Låg länge i sängen och försökte övertala mig själv att jag var för förkyld/trött/krasslig/träningsvärkad för att kunna genomföra utmaningen idag. Dessutom är ju Eric hemma och tramsigt nog så kändes det lite pinsamt att dra på mig sneakers och sporttop för att kasta mig ner och upp på golvet 22 gånger. Samtidigt så märkte jag träningsvärk i magen redan igårkväll och var lite rädd att dagens 22 övningar skulle göra lite ont. Men jag bet ihop och tänkte att det vore ju ännu mer pinsamt att ge upp redan min andra dag. Så. Jag körde igång. Det gjorde mest ont i magmusklerna men de andra övningarna gick bra idag också. Jag gör det sakta och kontrollerat men (tror jag iallafall) med korrekt form. Det är otroligt hur andfådd och svettig jag är efteråt! Det var ju 22 idag, 22 burpees och 22 situps och 22 russian twists, vilket egentligen inte är så många och alltihop tar max 5 minuter att genomföra. Ändå, efter 5 minuters fysisk aktivitet, är jag såå slut! Det om nåt är ju pinsamt, hur otränad jag är.. Men det ska bli ändring på det nu!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *