Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Linnéas Challenge dag 1-2

February 8th, 2012 | Posted by Jess in Jobb.

Alltså, kanske har ni sett i länklistan att en av klickningarna där kommer att ta er till Linnéas blogg. Hon är en svensk tjej som är gift med en amerikan och bor i USA. Hon tränar CrossFit där borta, och har en mage som är out of this world. Iallafall. Nu har hon startat en utmaning som går ut på att man varje dag i 80 dagar ska göra en massa styrkeövningar, tror jag att man kan kalla dem. Igår började hela gänget med att göra 20 burpees, 20 situps och 20 russian twist. Och imorse läste jag Linneas blogg och tänkte “va fan, det kan väl jag också vara med på”. Måste liksom ta tag i min sorgliga kropp och göra den starkare och friskare så nu gör jag det ihop med andra bloggare (ochvanliga människor också!) helt enkelt. Först kollade jag upp på YouTube exakt vad det var jag skulle tvinga kroppen till. Dessa videosarna har Linnéa länkat till och hon är det boss så såhär ska det se ut: Burpees, sit-ups, och russian twists. Satte alltså igång min gymspellista på iTunes, på med sport-BH och sneakers och började. FY. FAN. Vad svårt det var! Och tungt! Och svettigt och flåsigt och svårt. Nu pratar jag mest om burpeesen. Det såg så lätt ut i instruktionsvideon, men det var riktigt svårt. Eller så är det bara för att jag är extremt otränad och överviktig.. Kanske en combo of the two. De ryska sneda situpsen var inte lika svåra teknikmässigt, men även där fick jag bita ihop för att klara alla. Och då är vi fortfarande bara på Dag 1 och 2! (Jag fick göra ikapp idag eftersom jag inte började igår, gjorde alltså 20+21 av alla.) Men nu har jag berättat för er och berättat för Linnéa så nu ska det tusanimig gå!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *