Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Långfredagens spännande händelser.

April 6th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

Idag är det långfredag och jag har suttit framför datorn i princip hela dagen. Började imorse med en promenad, tre varv runt idrottsplatserna nedanför backen betyder fem kilometer, men idag var det nåt fel på iPhonens gps så den fattade inte var jag var och räknade bara 1,5 kilometer. Irritation. Samtidigt lyssnar jag på läskig tysk ljudbok som nu börjar bli väldigt spännande. Tur att det är ljust när jag powerwalkar kan jag säga..

Sen blev det som sagt plugg. Eller ja, frukost (skrammelägg med grädde och en wienerkorv) och sen plugg. Har lyckats skrapa ihop första utkastet av den politiska uppsatsen som ska in nästnästa vecka. Hade varit väldigt skönt om jag inte måste plugga så mycket om kvällarna efter praktiken, därför är jag lite hård mot mig själv nu dagarna innan.

Jag är hungrig. Jag är glad. Jag känner mig stark och positiv. Jag fick en kommentar av mormor och morfar som gått och skaffat email så att de kan kommentera, blev jätteglad! Hej hej ni två!

Nu ska jag käka tacotallrik utan tacoskal och titta på film med Mariko. Det är bara vi två kvar, de andra firar påsk med pojkvän i Sydney, syster i Adelaide och på okänd ort.

Vi hörs!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *