Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lägesrapport v. 10

April 24th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Bloggbloggblogg

Jag har ingenting intressant att rapportera om idag. Skolan var okej, resten av dagen likaså. Jag kom aldrig iväg på någon powerwalk imorse fast jag var uppe klockan sju för att göra just det. Så himla störigt. Lovade mig själv att ge mig ut efter dagens föreläsning istället och så blev det. Sju kilometer i raskt tempo, testade även att springa lite (typ 20 meter högst) för att se vad behinnorna sa och det gick nog bra tror jag. Får se om jag testar att springa lite mer nästa vecka. Känns irriterande att det är kroppen och inte konditionen som håller mig borta från att bli en joggare.

Har även städat vårt badrum idag. Det har inte blivit gjort på tre veckor eftersom kontrollanterna inte kommer på lovet. Imorgon kommer de inte heller, då är det helgdag igen, men nu tyckte jag att vår stora toalett blivit så snuskig att det var dags. Marikos och min sida var inte så farlig, men den andra sidan: Uährk. Hår, skit, urinfläckar från stående kille och massa tandkräm överallt. Jag var så irriterad. Hon torkar aldrig rent efter sig kring handfatet, går in med smutsiga skor och skiter ner. Är det inte rent imorgon när jag kommer dit igen så ska jag säga till henne att hon kan få ägna en timme åt att städa toan då om hon tycker det är så kul att vara lortgris. SUCK.

Är alltså ledig till på måndag nu, ledig i detta fallet betyder “utan föreläsningar och tutorials”, men jag har ändå en massa saker inskrivna i kalendern. Den största och viktigaste grejen är en uppsats som ska handla om turism och commodification. Eller nåt liknande. Ser inte framemot den alls, så den tänkte jag beta av imorgon så blir resten av tiden inte så ångestladdad.

What else.. Nä, mer var det nog inte som behövde sägas just nu.

Jag saknar er alla, det ska ni veta och tänker på er mycket!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *