Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Lägenhetsfiasko och jobbtvång

August 7th, 2013 | Posted by Jess in Skit. | Tyskland.

Hej hej!

Jag mår bra. De sovande barnen vaknar snart och då är det full rulle igen. Tyvärr är jobbet inte så kul denna veckan. Vi är för många barn och för lite vuxna. Jag spenderar mina dagar med att skrika på ungarna. Det tar minst trettio minuter för alla att gå på toa och de tjatar och vill ha hjälp hela tiden. Överhuvudtaget ingen kvalité på nåt utan mest nån form av massuppfödning.

Igår var vi och tittade på en lovande lägenhet. Kände mig taggad och exalterad, kanske var det äntligen dags att se den rätta? Nej. Den låg långt ute på landet typ, Inge mycket Frankfurt-känsla iallafall. Dessutom var den smutsig och trasig och renoveringsbehövande. Så det blodade inte heler något.

Kände mig lite deppig på tåget tillbaks till Erics lägenhet. Kanske är vi för kräsna? Men jag vill så gärna hitta det jag tror är rätt för oss!

Skulle sett en ikväll också, men de ringde och gav återbud. Den hade redan blivit uthyrd. Sören. Istället blir det troligtvis vin med några vänner i Bornheim. Två dagar kvar på jobbet och sen måste jag söka jobb på allvar. Ser ni nåt så säg till.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *