Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kvällstankar för en gångs skull

June 27th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Ego.

Hej!

Klockan är 23.13. Jag har varit hemma ett litet tag, hoppades att Eric skulle vilja skypa en stund, men han har inte svarat på sms och nu är det typ för sent om jag inte vill att mina sambos ska hata mig.

Jag har haft en mycket bra dag. Solsken, kallt och frisk vind, men fina vänner och god mat livade upp. Imorgon får jag berätta mer om kvällens utflykt som gick till ett djurhägn där vi vandrade omkring i mörkret.

Imorgon sticker Alicia hem till Melbourne och Lindsey åker på semester/jobbresa till Norge (Bergen av alla ställe) så det blir två stycken goodbyes imorgon också. De börjar droppa in så smått nu, de där avskeden och även fast jag vet att det är oundvikligt och tvunget så är det ändå trist att säga hejdå till människor man fått en relation till. (Men snart får jag säga hej till en annan människa jag har relation till!)

Troligtvis så spikades lite roliga planer i helgen också, med min favvoholländare Marleen.

Ja. Nu ska jag titta lite lite lite på amerikansk vitsopa-tv innan ögonlocken trillar ner. Hörs mer imorgon!

Hej!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *