Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kundservice och komplimanger

September 3rd, 2013 | Posted by Jess in Ego.

Jag var på jobbintervju igen igår. Det var lika spännande denna gången som förra, men kanske liite mindre nervöst eftersom det gick helt okej på den första. Det var en rekryteringsfirma som jag sökt ett jobb genom som ville träffa mig. Jobbet som jag hade sökt var inte aktuellt längre, men de tyckte jag lät intressant och ville ändå försöka placera mig nånstans.

Intervjun gick alltså bra, min kontaktperson ska försöka få iväg mig på en jobbintervju hos ett stort företag utanför Frankfurt. Det gäller i så fall ett kundtjänst jobb där de behöver någon som pratar engelska. Och det gör ju jag!

Jag fick återigen beröm för min “perfekta tyska” och återigen kommenterar jag generat att den inte alls är perfekt. Men det är ju såklart en boost att höra det. Hoppas jag får ett jobb snart. Jag söker och skriver ansökningar hela tiden, men det ska såklart passa mig i slutändan också. (En del av oron för ekonomin som jag skrev om igår har ju såklart att göra med det faktum att jag inte har ett jobb.)

Vidare så ska jag träffa en kompis och en affärspartner till honom på torsdag för att diskutera ett ev. samarbete. Kanske kan jag få en hyfsat lätthanterad bisyssla där och få in lite pengar den vägen. Vi får väl se. Jag håller alla fönster och dörrar och ventilationsluckor öppna. Det måste lösa sig snart.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *