Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kourt fråen Mallis.

June 10th, 2012 | Posted by Jess in Friends. | Kärlek.

Post igen! Alltså, det bevisas hela tiden att jag har världens finaste familj och världens finaste vänner. Jag kan nästan tycka synd om folk ibland för att de inte har mitt stödsystem av underbara människor. Ja, det var mest det. För några dagar sen kom det här kortet i ett guldkuvert. Mariko, som tenderar att vara den som hämtar posten, var mycket upprymd och trodde jag hade blivit bjuden på fin fest på grund av kuvertet. Hehe.

Men det var Malena som sa hej och berättade lite om sitt liv och sådäääär.. Och jag blev såklart skitglad! Tack Mallis! Du är bäst!

 

Spegelvänt Kram i datorns kamera.

 

Rubriken är på skånska, fattar man det?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *