Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kort idag också.

March 8th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

(Så himla vitsig rubrik eftersom det blir både kort (inte långt) och kort (bilder) idag!)

På nåt konstigt vis går tiden väldigt fort när jag inte är hemma på eftermiddagarna…

Även idag, precis som igår, har varit en lång och händelsrik dag med fina människor, solsken och runt 27 grader. Jag har varit i stan på äventyr med andra internationella studenter och jag har fnissat och tittat  på tv med mina sambos.

Hann även med en väldigt svår föreläsning om internationell politik och skapandet av nationer och stater, samt lagade kycklinggryta med isbergssallad till kvällsmat. Imorgon har jag hela dagen på mig att blogga, plugga och förbereda mig inför resan till Kangaroo Island på lördag. Tills dess får ni nöja er med någon iPhonebild från gårdagens Skrivarvecka och stadstrottoar. Men nu måste jag sova, ska läsa lite spännade bok också och sen drömma om Eric.

Godnatt Sverige!

 

Kvällsvy från lilla tillställningen som vi var på. Ser ni ljusen från Adelaide?

 

Morgonvy från promenaden som jag tog med Alicia.

 

Trottaren längs med största gatan som leder genom Adelaide.

 

De har palmer av olika storlekar här!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *