Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Klara sig själv.

April 27th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

Det där som jag satt och skröt om så stolt förra veckan verkar nu vara i princip bortblåst och jag kan inte alls få tummarna ur och skriva den där turismuppsatsen som ska lämnas in på måndag. Än har jag ju tid på mig och dagen har ägnats åt att leta och läsa referensmaterial och stolpa upp själva uppsatsen. Men det är inte så långt som jag hade önskat att jag kunde komma idag. Samtidigt tjänar det ingenting till att sitta och glo på ett tomt Word-dokument hur länge som helst, så jag tar nya tag imorgon helt enkelt.

Jag har dessutom lite andra skolarbeten som behöver min tid, så sysslolös är jag verkligen inte. I övrigt då? Ja, i övrigt så är livet ganska fint. Jag hade en dunderjobbig workout imorse, så skönt när det är gjort. Har funderat en massa fram och tillbaks på om jag vill skaffa mig personlig tränare och joina ett gym de sista tio veckorna jag är här. Men jag tror nog jag har kommit till ett beslut nu och det är att strunta i det, spara pengarna och åka på romantisk semester med Eric istället. Jag hade eventuellt haft råd med båda sakerna, men gymmet och tränaren blir så himla dyrt för den korta tiden. Så nej. Jag får klara mig själv istället.

Jag är ganska bra på att klara mig själv.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *