Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kangaroo Island nästa!

March 9th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Resa.

Imorgon, även om begreppet på grund av tidsskillnaden är lite abstrakt, så åker jag alltså på en resa till Kangaroo Island (alltså på lördagmorgon min tid, 20.30 på fredag kväll er tid). Det är skolan som ordnar för oss utländska studenter och några australier också tror jag för att fylla bussen. Vi åker alltså buss till andra sidan av lilla ”pluppen” som Adelaide ligger på, för att ta färjan över till ön.

Väl där väntar tre hela dagar proppade med aktiviteter. Det bor bara 4000 människor på ön och så finns det runt 300000 olika djurarter på och omkring. Bland de roligare: Kängurur, koalor, delfiner, sälar,  ovanliga fåglar, pungråttor och en massa andra. Vi ska sova på vandrarhem och äta mat som ingår i priset så jag får se hur långt jag kan ta mitt löfte till lchf.

Jag lovar att fota så mycket jag bara orkar och så blir det en utfyllig rapport när jag är tillbaks på tisdag. Okej?

Bild lånad härifrån: www.tourkangarooisland.com.au

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *