Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kanelbullar på gång

February 16th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Just nu känns dagen under kontroll igen. Jag har gjort färdigt åtminstone den delen av hemuppgifterna som ska vara inne denna veckan. Det visade sig vara skiftade kvalité på novellerna som jag skulle kommentera på. Känner att vi bör lämna det innan jag förvandlas till en elak människa.

I köket står en skål med kanelbulledeg på jäsning och på två plåtar har jag i snygga rader satt ut bullformar med pirater på. Egentligen är det väl muffinsformar för barn, om jag ska vara helt ärlig, men de hade inga andra i affären och jag hade inte vägarna förbi DM just den dagen. Dessutom är det tyska hagelsockret mycket mer grovkornigt än det svenska, men det är ju inget jag klagar på, som sockerälskare av högsta grad!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *