Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Kämpa med skrivandet

February 26th, 2012 | Posted by Jess in Plugg.

Idag har inte varit så lyckad som jag hoppades. Har gjort klart mina inlämningsuppgifter som ska vara inne i kväll, svensk kväll förvisso, men jag har redan laddat upp dem online. Men så mycket annat på listan har jag inte lyckats stryka. Det är varmt idag också, men molnigt för första gången sen jag kom hit, så inte riktigt så varmt som igår. Det hänge regn och oväder i luften och det känns som att det hade varit skönt och uppfriskande med lite vatten från himlen nu.Vi får väl se om det kommer nåt senare.

Jag satt och läste igenom en massa sidor uppsatskritik innan. Alltså de som tar samma distanskurs i skrivande som jag hade läst och kommenterat på min memoar. Det kändes jobbigt, för det första, att de överhuvudtaget skulle läsa den. Sen kändes det ännu jobbigare att läsa deras åsikter om den. En del kritik fick jag och jag är nog, om sanningen ska fram, inte så himla bra på att ta kritik, men många av sakerna som de klagade på kände jag bara: “Ha. Dra åt skogen. Det är ju just den grejen som gör mitt skrivande personligt och eget.”

Jag vill ju inte skriva som alla andra. En tjej skrev: “Så brukar man inte beskriva fiskar.” Nähä, tänker jag, bra då, att jag beskriver dem så på mitt personliga sätt. Nä. Det blev så att jag mest lyssnade på mina kursare från English Studies och läraren. Och Erics mamma. Så får vi väl se vad de säger när de ska läsa igenom den nya versionen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *