Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Jordgubbar i april.

April 9th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

I lördags var det påskafton. Mariko och jag satt hemma och slötittade på tv. Vi fick välja mellan Den där Mary och Dr. Dolittle. Det blev den om hon med den ovanliga hårgelén. Jag skrattade inte riktigt. Den är så… låg på nåt vis. Tramsig. Men det var ju trots allt påskafton och jag fick firat med väldigt smarrig LCHF-efterrätt.

Det blev färska jordgubbar med vispgrädde och LCHF-choklad som jag rev över. Så gudagott. Och välförtjänt eftersom jag tränade sex dagar förra veckan. Mhm.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *