Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Jakten på koalan.

April 9th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Det ryktas att det finns koalor i träden häromkring, men bara ett fåtal studenter har sett dem. Jag fick ju gosa med en på Kangaroo Island, den klamrade sig fast i mig som om jag vore ett eukalyptusträd, men det är ju inte riktigt samma sak som att verkligen se en vild. Så.

Imorse, på min morgonmotionsrunda, så gick jag in i, bokstavligt talat, en hög med bajs som låg på trottoaren nedanför ett just ett eukalyptusträd. Min briljanta slutledningsförmåga talade om för mig att det eventuellt skulle kunna vara bajs från en koala. Jag stod tyst en stund och spanade upp i de närliggande träden, men kunde inte se någon koala. Jag vill inte slänga mig ner på marken och försöka avgöra hur länge bajset hade legat där. Så jag tog ett foto för att kunna leta mer info på internet senare.

Jag kom hem, svettig som en liten gris, strectchade och googlade sen ‘koala poop’. (Det kan vara en av de konstigaste sökningarna jag gjort på Google, topp tre iallafall, tillsammans med ‘Megan Fox toe thumb’ och ‘Baron von Greenback’.)

Mina misstankar bekräftades: DET VAR KOALEBAJS! Nu kommer jag att ha koll på det trädet, var så säkra. Tills dess; njut av den här bilden med äkta koalabajs. Eventuellt färskt.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *